Family Office Services

Vad är ett Family Office?

För FoF är det att leverera rådgivning inom kapitalförvaltning, investeringar, försäkring, pension, sport, event och hälsa men också projektledning inom fintech, inredning, styling och renovering. ”Ett hem för familjens och företagets affärer – Allt under samma tak”

FoF gillar sport och hälsa, gör du?

Visste du att vi varje vecka tränar padel, tennis, golf och annan typ av träning i grupp tillsammans med våra medlemmar? Att vi aktivt hjälper både privatpersoner och företag att ta hand om sig och sina medarbetare gällande hälsoplan och -policy så att det i sin tur leder till ett bättre välmående? Rehab för en värkande armbåge, kostråd, hjärnträning eller coachning – är några exempel på det.

Via FoF kommer du i kontakt med våra professionella samarbetspartners och vi vägleder dig till en bra avkastning i din hälsa.

Vi är nyfikna på dig, din familj och ditt företag

I de flesta fall behöver befintliga lösningar uppdateras och vi vill därför träffa er för att presentera FoF. Vad skulle vi kunna hjälpa till med utöver det som vi gör idag?
Vilken förväntansbild har du/ni på FoF och hur ser samarbetet bäst ut framåt?

Genom FoF kan företag få hjälp med bokföring, redovisning och revision.
Family Office fungerar som en ”privat CFO” som bl a använder FoF:s och kundens samtliga resurser, såväl internt som externt, för att skapa bästa resultat för familjens affärer, både i Sverige och internationellt.

FoF jobbar med kvalitetssäkrade samarbetspartners och externa uppdragsgivare.

Kontakta oss för mer information.
kaninskor