Family Office Service

Vad är ett Family Office?

För FoF är det Wealth Management på ett nytänkande vis med utgångspunkt från kapitalförvaltning, investeringsrådgivning, försäkring, event, sportnätverk, skattefrågor, juridik och nya enheter som hälsa, träning, coachning, lifestyle, hus & hem och rekrytering. ”Allt under samma tak”

FoF gillar sport och hälsa, gör du?

Visste du att vi varje vecka tränar padel, tennis och annan typ av träning i grupp tillsammans med våra medlemmar i FoF Benevent? Att vi aktivt hjälper både privatpersoner och företag att ta hand om sig och sina medarbetare gällande hälsoplan och -policy så att det i sin tur leder till ett bättre välmående? Rehab för en värkande armbåge, kostråd eller coachning – är några exempel på det.

Via FoF kommer du i kontakt med våra professionella samarbetspartners och vi vägleder dig till en bra avkastning i din hälsa.

Vi är nyfikna på dig, din familj och ditt företag

I de flesta fall behöver befintliga lösningar uppdateras och vi vill därför träffa er för att presentera nya FoF. Vad skulle vi kunna hjälpa till med utöver det som vi gör idag?
Vilken förväntansbild har du/ni på FoF och hur ser samarbetet bäst ut framåt?

Genom FoF kan företag få hjälp med bokföring, redovisning och revision.
Family Office fungerar som en ”privat CFO” som bl a använder FoF:s och kundens samtliga resurser, såväl internt som externt, för att skapa bästa resultat för familjens affärer, både i Sverige och internationellt.

FoF jobbar i nätverk med kvalitetssäkrade samarbetspartners och externa uppdragsgivare.

Provident Partners är en samarbetspartner inom Wealth Planning med fokus på internationella strukturer och som också erbjuder investeringar inom Venture Capital, Private Equity. Läs mer på www.pcsfo.com

Kontakta oss för mer information.
kaninskor