Benevent Sport

Benevent är en del av FoF och bistår rådgivningens mål om att aktiva kundrelationer skapar rätt förutsättningar för att människor och deras affärer ska växa. Benevent hjälper till med management och event men är också ett sportnätverk med organisationens kunder och samarbetspartners som bas. Här möts likasinnade med intresse för idrott, träning och hälsa.
”Bene” som genom sitt Italienska ursprung bland annat betyder bra, stark, hälsosam och välgörande beskriver verksamhetens byggstenar.
Tennis
För mer information, läs mer på hemsidan, följ företaget på Facebook eller kontakta huvudansvarig: info@benevent.se 

TA DEL AV VÅRT ERBJUDANDE UNDER
NORDEA MASTERS, HILLS 16-19 AUGUSTI!

EN SPECIELL ’INVITE’ FRÅN FOF FAMILY OFFICE 

Nu släpper vi chansen till en skräddarsydd 4-dagars golfupplevelse i världsklass, Nordea Masters på Hills 16-19 augusti. Från tidig morgon till sen kväll kan vi utlova golfdagar som blir ett minne för livet.

FOF BENE VIP TORSDAG – FREDAG – LÖRDAG, 16-18 AUGUSTI

Vi möts i mindre grupper som tillsammans med representanter från FoF hänger, snackar och lever golf. Vi startar dagen med en stärkande frukost på Westcoast Elite och laddar sedan upp tillsammans innan vi skjutsas till hemmaklubben Hills, där vi via vår VIP-entré följer världsgolfarna från Europatouren!

• Frukost Westcoast Elite, parkering av egen bil
• Personlig VIP-Entré
• Transport till och från Hills
• Häng, mingel och spännande möten

Pris: 2495 kr/dag och deltagare (ex moms)

FOF BENE VIP LOUNGE SÖNDAG, 19 AUGUSTI – HÅL 17

Under söndagen är vi en lite större grupp som tillsammans med representanter från FoF hänger, snackar och lever golf. Vi startar dagen med en härlig frukost på Westcoast Elite, förstärkt med intressanta anekdoter från en av Sveriges bästa damspelare, Carin Hjalmarsson Koch som berättar om sin tid på touren samt förbereder oss inför dagens spel.
Vilka spelare är heta och hur de planerar att spela banan?

Vi laddar upp tillsammans för att sedan skjutsas upp till hemmaklubben Hills, där vi via vår VIP-entré följer världsgolfarna från Europatouren!

Det är finaldag och den ska följas från 17:e hålets green och FoF:s Lounge, i avskild miljö, mitt i hjärtat av tävlingen, sista dagen, näst sista putten och sista utslaget från 18:e.

Bättre och närmare än så blir svårslaget…

• Frukost Westcoast Elite, parkering av egen bil
• Personlig access till FoF BENE LOUNGE
• Transport till och från Hills
• Lunchbuffé med dryck
• Häng, mingel och spännande möten

Pris: 3995 kr/deltagare (ex moms)

DU ÄR VÅR BÄSTA GÄST. SÄKRA DIN PLATS DIREKT
OCH TA MED DIG DINA BÄSTA VÄNNER / KUNDER!

VARMT VÄLKOMMEN!

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER – FÖRST TILL KVARN!
BINDANDE ANMÄLAN TILL: invite@foffamily.se

VÄNLIGEN ANGE KONTAKTPERSON, DATUM, ANTAL SAMT FAKTURAADRESS.

För mer information följ FoF Benevent på sociala medier; Facebook, Instagram, Twitter och Linkedin eller kontakta oss på: info@benevent.se