Health – Pension – Insurance

Som kund hos FoF får privatpersoner och företag rådgivning om pensions- och försäkringslösningar.

Vi genomför en noggrann analys av såväl individens som företagets pensions- och försäkringssituation. Utifrån denna ger vi bland annat förslag på kostnadsbesparingar, utvecklingsmöjligheter, löneväxling och upphandlad tjänstepensionsplan.

Som fond- och försäkringsförmedlare kan vi erbjuda ett heltäckande utbud av tjänster och produkter inom fond och försäkring.

FoF erbjuder personlig service och flexibla lösningar. Våra rådgivare är erfarna och arbetar nära dig som kund. Vi är länken mellan dig och experter inom juridisk rådgivning, skattefrågor och kapitalets förvaltning.

Som företagskund får du tillgång till effektiva administrationsverktyg som hanterar företagets pensionspremier och försäkringsadministration.  Du kan enkelt få en överblick av företagets siffror via logg in från vår hemsida.

bokVårt mål är att tillhandahålla en intressant plattform för våra kunder där vi också genom olika seminarier, event och nätverk ger dig, ditt företag möjligheter att knyta värdefulla affärskontakter för framtida samarbeten.

Läs mer om hur vi jobbar och hur det går till när du blir kund hos oss.

Kontakta oss för mer information.