Private Wealth Mgt

Vår ambition är att förstå och ta ett helhetsgrepp om kundens affär, vilket omfattar företagets, privatpersonens, den professionella idrottarens, liksom entreprenörens samlade ekonomi, familj, mål och drömmar.

Vi erbjuder, förmögenhetsplanering, likviditets- och kapitalförvaltning, investeringsrådgivning, allt skräddarsytt för kunder som har ett förvaltat kapital på minst 5 miljoner kronor.

Genom en och samma kontakt får våra kunder tillgång till en rad olika specialisttjänster. Våra Client Managers har känsla för detaljer, är handplockade för sitt engagemang, sin kunskap och drivkraft. De jobbar för dig – oavsett var du befinner dig, i Sverige eller utomlands.

Private Wealth Mgt jobbar i nätverk med strategiska samarbeten och externa uppdragsgivare.

Provident Partners är en samarbetspartner inom Wealth Planning med fokus på internationella strukturer och som också erbjuder investeringar inom Venture Capital, Private Equity. Läs mer på www.pcsfo.com.

FoF Wealth Management särskiljer sig på ett tydligt sätt mot marknadens övriga aktörer. Vi erbjuder Benevents medlemskap, laddat med värden för ditt framtidskapital. För mer information om Benevent – klicka här!