Sport & Wealth Mgt

Som professionell idrottare behöver du kunna fokusera på din karriär till 100 procent.

Hos FoF får du allt som ingår i vanlig Private Wealth Management samtidigt som vi ser till att förbereda dig så att du får ut det mesta av din karriär både i Sverige och internationellt.

FoF:s uppdrag består i att du får den hjälp du behöver, allt anpassat efter dina och din familjs behov.

En dag släcks strålkastarljuset och applåderna tar slut. Som idrottare är du ofta attraktiv för en anställning inom näringslivet.

fotbollsskor

Hos oss finns ett stort nätverk med talanger på väg ut till en professionell karriär, många idrottare mitt i, de som avslutat sin karriär, utbildare, företagare, agenter, managers, rådgivare och idrottsklubbar.

Flera av medarbetarna inom FoF har egna erfarenheter av att ta steget ut från idrottsvärlden och kan vara ett bra bollplank för dig och din familjs beslut.

——————————————————————————————————————-

PRESSRELEASE
Iplay Sport och FoF Sport & Wealth Management inleder samarbete

10 november 2018
Efter år av samtal gör vi nu slag i saken och inleder ett seriöst samarbete med den givna ambitionen att vi båda ska bredda vårt erbjudande till våra bolags kunder, partners och användare. Iplay Sport och FoF Sport & Wealth Management kommer tillsammans utgöra ett starkt team och där vi förenar den analoga och digitala världen på ett sätt som kommer bli oerhört intressant för alla parter.

Vi vet ju att världen blir allt mer digitaliserad och därför anser vi det innebära en oerhörd potential i att samarbeta med Iplay säger Johan Berggren, grundare och CEO för FoF.

Iplay förenklar vår interaktion med befintliga klienter samtidigt som de ger oss en möjlighet att nå ut till långt många fler och allt detta på det sätt som människor numer vill sköta mycket av sitt liv, via sin smartphone. Självklart kommer vi arbeta genom det fysiska mötet, det är något särskilt med det, men Iplay förenklar sättet att smidigt bemöta många av de små frågor som dyker upp, säger Johan.

Jag och Johan har pratat ända sedan vi lanserade Iplay under våren 2016 säger Karl Sjöblom, medgrundare och COO på Iplay. Det är dock först nu som allt föll på plats i olika avseenden och då tvekade vi inte en sekund. Vi ser en enorm potential i vad vi tillsammans kan skapa och erbjuda till våra partners, klienter och användare. Kortfattat är FoF ett Family Office för idrottare och deras familjer som kan skräddarsy varje klients lösning utifrån deras önskemål och behov, före, under och efter karriären. Det är precis samma synsätt som vi på Iplay har, påpekar Karl.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra dessa viktiga tjänster mer tillgängliga och samtidigt få unga, lovande atleter att förstå vikten av att ha en plan för hur man vill att dessa frågor ska hanteras långsiktigt. Det är enormt viktigt att kunna känna sig trygg i att man har ett stöd i alla de frågor som ligger utanför själva idrottandet, en plan för framtiden.

I samband med att vi tecknar detta samarbetsavtal öppnar vi också en nyemission och i denna går FoF in och investerar i oss, vilket känns enormt bra säger Karl. Det gör att vi tillsammans känner att det finns en långsiktighet i samarbetet och det har varit viktigt för oss båda. Iplay går samtidigt in som Business Partner i Benevent där grundsyftet är att få idrottare att möta näringslivet och vice versa. Vi ser många potentiella samarbetsmöjligheter även med de andra bolagen och det känns toppen tycker vi.
För ytterligare information eller frågor om bolagen kontakta:

Johan Berggren
0703-036692 ● johan.berggren@foffamily.se

Karl Sjöblom
0725-455900 ● karl@iplay.global