Hoppa till innehåll

PRECIOUS METALS

FoF AuAg Asset Management förvaltar AuAg Fonder.

AuAg Fonder skapar investerarvänliga finansiella koncept med ett starkt fokus på ädelmetaller och grön-teknik-grundämnen.

Guld [Au] är den enda valutan, tillsammans med Silver [Ag], som inte kräver en motpartssignatur. Ingen säger nej till att ta emot guld som betalningsmedel medans kreditinstrument och fiatvalutor beror på en motparts kreditvärdighet. Grundämnens egenskaper är unika, där silver, platina, palladium, litium och koppar alla är nödvändiga för att vi ska kunna genomföra omställningen till en grön värld.

De två megatrenderna: ”monetär inflation” och ”transformationen till en grön värld” kommer påverka investerings-klimatet de kommande åren. AuAg Fonder skapar finansiella koncept som ger investerare möjligheten att exponera sig mot dessa megatrender.

AuAg ESGO
Börshandlade fonder, ETF:er har vuxit till en mycket stor marknad över hela världen. AuAg Fonder har tillsammans med partners som HANetf, Solactive, Sustainalytics och FoF den första internationella ETF:en som är ”skapad” i Sverige. 25 likaviktade guldgruvbolag kvalificerade genom att ha den högsta *ESG ratingen. ETF:en är noterad på LSE/London, Xetra/Frankfurt och Borsa Italiana/Milano och är öppen för handel i de flesta europeiska länder.

Förvaltaren Eric Strand har med AuAg:s fonder skapat unika verktyg inom ett centralt tillgångsslag.
Vi investerar tillsammans samtidigt som vi hjälper rådgivare och kapitalförvaltare till ett bättre kundererbjudande och en hållbar framtid.

Följ utvecklingen live och ta del av mer information på: www.auagfonder.se