Hoppa till innehåll

FOF’S HJÄRTA

FoF arbetar aktivt för att människor, relationer och framtidskapital ska växa samtidigt som vi verkar för en god sak.

Vi stöttar verksamheter med personligt engagemang och vill på så sätt bidra till en bättre värld. Vår ambition är att få med oss fler klienter och partners i våra prioriterade projekt.

Är ni intresserade av ett samarbete, eller vill ni delta som sponsor eller partner till vår prioriterade kampanj? 
Ni är varmt välkomna att kontakta oss för att diskutera samarbeten.

ZELMERLÖW & BJÖRKMAN FOUNDATION

Vännerna på Zelmelöw & Björkman Foundation har vi äran att få ha hos oss på vårt
kontor i Stockholm. På nära håll upplever vi deras hjärtliga och gedigna engagemang i syfte om att skapa möjligheter till ett gott liv för barn och ungdomar!

Zelmerlöw & Björkman Foundation stärker utsatta ungdomar i delar av Afrika hela vägen från utanförskap och fattigdom till arbete och försörjning. Detta sker primärt genom utbildning och entreprenörskap. Tillsammans med lokala partners identifierar vi unga i slummen och hjälper dem att utbilda sig, hitta sina talanger och drivkrafter, så att de kan påverka sin egen framtid. För att detta ska vara möjligt är det viktigt att våra lokala partners jobbar med holistiska modeller som – utöver den akademiska utbildningen – till exempel inkluderar hållbarhet, entreprenörskap, mänskliga rättigheter, idrott, kultur, säkerhet, trygghet och hälsa. Vi är övertygade om att utbildning tillsammans med hälsa och kreativitet, är nyckeln till välstånd och öppnar en värld av möjligheter, som gör det möjligt för var och en av oss att känna hopp inför framtiden, och bidra till ett hållbart samhälle.

 

För att kunna göra detta på bästa sätt behöver vi olika typer av partners som genom långsiktiga och hållbara samarbeten ökar effekterna av verksamheten. Att vara partner till ZBF kan se ut på flera sätt och är något vi skräddarsyr tillsammans. Vi välkomnar stora som små företag, privatpersoner och organisationer att vara med och stötta ungdomars möjlighet till utveckling tillsammans med oss på Zelmerlöw & Björkman Foundation.

 

GATANS LAG

Vill skapa motivation och kraft hos spelarna att själva förändra sin livssituation. De ser motivationen att vilja göra en förändring och kraften att faktiskt orka utföra den. Detta görs med stor framgång då 87% av de tillfrågade i deras senaste spelarundersökning svarade att deras deltagande hos oss hjälper dem att avstå från droger och kriminalitet. Att få vara en del av en nykter och drogfri gemenskap i en trygg miljö nämns som en av de stora anledningarna till det.

Några exempel på organisationer och behjärtansvärda ändamål som FoF Family Office har stöttat genom åren är:
  • Barncancerfonden
  • Mustaschkampen, i kampen mot prostatacancer
  • SOS Barnbyar
  • Team Rynkeby
  • Suicide Zero
  • Barngolfen, Drottning Silvias Barnsjukhus
  • Fight Cancer and Run
  • Inte Ensam Aldrig Glömd
  • Young Champs